Cautare

8595 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs satu mareeducatoare limba romana" (2.94 secunde)
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Rezultate Evaluare Nationala 2023.. 7 elevi din 10 au obtinut nota de trecere la proba de Limba si Literatura Romana, de la Evaluarea Nationala.
Festivalul Filmului Japonez, organizat de Ambasada japoniei in Romania, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019. Si anul acesta, Festivalul Filmului Japonez, unul dintre evenimentele de referinta ale Lunii Culturii Japoneze, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
"I donat know" este o piesa in limba engleza, care transmite un mesaj pozitiv si care beneficiaza si de un videoclip, lansat recent de artist.
Liderul CNS a afirmat ca autonomia ¥inutului Secuiesc creeaza cadrul institutional pentru a forma, spre exemplu, forte de ordine publica care sa cunoasca atat limba maghiara, cat si limba romana.
Liderul CNS a afirmat ca autonomia ¥inutului Secuiesc creeaza cadrul institutional pentru a forma, spre exemplu, forte de ordine publica care sa cunoasca atat limba maghiara, cat si limba romana.
Si pentru ca marea finala din 9 mai este cel mai important eveniment sportiv al ultimilor 20 de ani din Romania, organizatorii locali - Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal - au stabilit cum ii preiau pe suporterii spanioli veniti in Romania sa sustina echipele favorite, unde ii duc, cum ii distreaza si cum ii ajuta sa se descurce intr-o tara in care, probabil, cei mai multi dintre ei nu au ajuns pana acum.
Orban este ingrijorat de faptul ca peste jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste alta limba decat cea materna.
Magistratii au respins astfel recursul Parchetului care contesta decizia Tribunalului prin care fusese admisa inregistrarea partidului inclusiv sub denumirea in limba maghiara.
Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a declarat ca partidul sau va depune eforturi pentru a impiedica acordarea de statut oficial pentru limba rusa.
ospatar - virsta 20-30 ani, minim 1 an experienta in domeniul hotelier dovedita prin cartea de munca, imediat anterior anului 2005, cunostinte de limba spaniola, dar si alte limbi de circulatie internationala;
Se preselecteaza persoanele cu virsta maxima de 40 de ani care au cunostinte foarte bune de limba germana (se va sustine un test pentru verificarea cunostintelor), experienta de minim trei ani dovedita prin cartea de munca si/sau adeverinta de munca in domeniul solicitat, imediat anterior anului 2007 (cei care au un interval lung in care nu au lucrat nu pot fi luati in considerare).
Acum se pare ca au lasat-o mai moale momentan cu universitatea maghiara si au luat-o usor, inca de la gradinita, cu nevoia lor de a invata in limba materna din frageda pruncie si pana la adanci batraneti.
Limba Romana ramane limba oficiala a Republicii Moldova. Curtea Constitutionala de la Chisinau a respins sesizarea grupului socialistilor si comunistilor, partide proruse, privind revenirea la sintagma "limba moldoveneasca".
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
la prima vedere, nu facem decat sa finantam viata religioasa, dar in realitate, ceea ce sprijinim sunt drepturile cetatenilor romani din afara granitelor, este identitatea lor nationala, culturala, personala, este pastrarea limbii lor, este incercarea de a le asigura o educatie in limba romana, niste drepturi, un minim sprijin social.
Andrei Saguna sau Emanuil Gojdu sunt dovezi ca intelectualii aromani din Imperiul Habsburgic s-au identificat cel mai adesea cu romanii nord-dunareni, ca fiind acelasi popor si vorbind aceeasi limba.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
google-analytics.com